Szàllàskeresés

FOGLALÁS MOST
Érkezési Dátum:     Éjszakák

Szállás Leírása

Most!!!
SM folyamodik ajánlat TV: plazma szöveg egy sor PC számítógép, internet, WI-Fi és nyomtató minden guestrooms.

Mi az ajánlat magas technológiák csatlakoztassuk internet, WI-Fi és a vezetékes közötti vonal TV és a számítógépes.

Mi ajánlat beszéd nagy internetes száloptikás 10/10. Így láthatja a mozi, hírek, sport, labdarúgással kapcsolatos, az MSN, a Yahoo, Google az interneten, a számítógépes a szobában.

Itt lehet átadási multimédia fedélzetén át a valós időben. Például itt lehet beszélni, lásd az ön családi otthon a guestrooms, SM folyamodik.

Ez azt jelenti majd te nem egyedül érzi magát azért, mert lehet bárki kapcsolatot körülbelül a világ!!!!

Itt lehet küldés és fogadás ön közötti munkálatok ön vállalat és a guestrooms, SM folyamodik.

Ez azt jelenti itt lehet a szabadság munka közben is!!!

Szállás:
SM lehetőségként a helyiségek 50 levegő-con, magán a fürdőszoba, fürdő jelzéssel, fürdő bojtot, forró zuhany, erkélyre, TV 42 plazma' a meghatározott PC számítógépes és egy nyomtató, DVD-lejátszó, kábel TV-csatornák 70, hűtőszekrény, mini bar, hajszárító, kávé/tea létesítmények, forró rákcsapdák, part kéztörlőkkel, nagy beszéd internetes 10/10, WI-Fi, és a nyomtató minden helyiségek használatával szabad!!!

A lakberendezési cikkek minden olyan helyiségek készült előtte a fa thaiföldi hagyományos stílusa. Igen, mi helyiségek olyan szép.

SM lehetőségként a helyiségek 50 a 3 típusú szobában. Nincs 39 lett helyiségek, 8 kiváló helyiségek és 3 édes sorozat helyiségeket.

Lett szoba mérete 35 s.q.m.', a ikerágy (a király méret ágy, 6,0 láb), TV plazma 42' PC számítógép, nagy beszéd internetes 10/10, WI-Fi, nyomtató, használatával szabad. Lett helyiség nem tartozik ide reggelizni.

Kiváló szoba mérete 35 s.q.m.',, iker ágy (2 kis ágyak, 3,5 láb minden), TV plazma 42' PC számítógép, nagy beszéd internetes 10/10, WI-Fi, nyomtató, használatával szabad. Kiváló helyiség nem tartozik ide reggelizni.

Édes sorozat szoba mérete 40 s.q.m.', és ide reggeli, üdvözli Champagne ital (palackot, minimum 2 éjjel tartózkodik, TV plazma 42' PC számítógép, nagy beszéd többek 10/10, WI-Fi, nyomtató, használatával szabad. Édes sorozat szoba, ikerágy (a király méret ágy, 6,0 láb), és a 6. napja padozattal a kertben és terasz. A jó helyen pihen, a többi, és sunbath.

Eszközök:
Mi befogadó bar, snooker és szobában szolgáltatás 24 órán keresztül. Mi a lány még töltsük fel a helyiség a

délelőtt 8,00 - 4,00 - délután egy óráig mi politika díjmentesen hölgy/ács, tartózkodik egy éjszakán át a vendég a szobában.

Mi ajánlat thaiföldi élelmiszer, az Európai Élelmiszer, az olasz élelmiszer, nyugati élelmiszer- és kínai élelmiszer, SM bar + éttermi 24 óra.

Mi kínálnak az egészségügyi nektek, például a thai masszázs, ragadósszáj masszázs, olaj masszázs, Facial masszázs, hal spa, haja kiállítás, szépség szalon és szőr spa még a délelőtt 10,00, 10,00 délután, SM Masszázs Spa & szépség kiállítás.

Mi a biztonsági kamera rekord 24 órán keresztül a szálloda hall átvételekor számláló, a biztonsági letét dobozok, és a vendéglőben.

Mi ajánlatot a szabadtéri úszni a résidőalapba bali stílust. Olyan szép, és jó helyet pihen, a többi, amely megfelel, és sunbath.

SM lehetőségként a közeli patong-hegy karon. Igen, olyan szép, nyugodt, egészségügyi, és a friss levegő. Mi ajánlatot a kertben és terasz, a 6. napja padozattal, patong-karon hegyi álláspontját.

Mi ajánlat motorkerékpár bérleti díjak, autó/dzsip bérleti bar, étterem, szépség szalon, masszázs és spa, fax, telefon, pénzt cseréje tour információt, mosoda, és taxi felvonófülkében.

Mi kínálnak különleges automatikus motorkerékpár bérleti díja thb.250 - 150 naponta. Nincs új 18 yamaha, és 4 suzuki automatikus motorbikes.

Mi a kocsi/előcsapat átruházásának megrendezett repülőterek lamai a szállodai 24 órán keresztül. De mi díj thb.700 /személygépkocsi, és thb.1, 000 /előcsapat.

Szállás Szolgàltatàsai

• reggeli