Szállás Leírása
Most is szolgál INGYEN meleg főtt tojásos szalonnás reggeli kolbász babot és pirítóst. Kérjük, vegye figyelembe, reggeli csak 8 és 10 között, nincs kivétel. Kérjük, vegye figyelembe, ha a túra Paddywagon akkor el kell hagynia reggeli előtt.
Lagan Backpackers egyszerűen egy nagy házat, amelyet belfasti alakítását Backpackers Hostel és tulajdonában van, és futtassa egy dél-afrikai srác, aki tudja, mit akar hátizsákos.
Nagy minősítéseket nagyrészt a nagy figyelmet és ajánlásokat, amelyeket akkor számíthat mindkét magam és munkatársaim.
Az én ötletem egy nagy szálló nagyon egyszerű: hogy érzi magát otthon. Ahhoz, hogy Ön egy kényelmes ágyban aludni, hogy megtartsam a zaj meg tizenegy után, hogy biztosítsa a nyugodt alvást, és hogy úgy érzi, hogy otthon, hogy új barátokat, és élvezze a Belfast, amennyire csak lehetséges.
Adunk tanácsot minden túrák Észak-Írországban, és csak ajánlani túrák hogy személyesen tapasztaltam. Azt tanácsoljuk, hogy ügyfeleink ne pre-book tours felkeresése előtt, mint azt találjuk, hogy egyes utazási irodák túltöltés, és nem adnak a szintű ügyfél-elégedettség, hogy mi várható a vendégek rendelkezésére.
Ezen kívül Lagan Backpackers hostel nagyon barátságos az egyszeri utazók, ahogy haladunk az extra mérföldet, hogy győződjön meg róla, Enjoy your stay.
Mi található percre a városközponttól, a Lagan folyó és a festői Queens University campus, és mindössze pár percre a nyüzsgő Botanic Avenue, ahol számos étterem, boltok, pubok és klubok ügyfeleink részére is ajánljuk. Ezen kívül, a Botanikus Kertek büszkélkedik, hogy a szép üvegházak és a híres trópusi Ravine egy rövid sétára, hogy a szomszédos Ulster Múzeumban.
Munkatársaink barátságosak és szívesen segít bármilyen vizsgálatot ügyfeleink amiről kirándulóhelyek a térségben, a történelem a Belfast, vagy akár csak a legjobb pub-hoz élvez egy pint Guinness. Vagyunk viszont, hogy személyes ajánlások népszerű turisztikai látnivalók és kirándulások Észak-Írország, és több mint boldog, szervezze meg és ezek a túrák könyv a vendégek rendelkezésére.
Lagan Backpackers nagyon kényelmes, nyugodt légkörben, a fő cél az, hogy a vendégek úgy érzi, nagyon otthon. Jelenleg teljes konyha és egy hangulatos közös terület, ahol az emberek enni, pihenni előtte a televízió vagy a chat, és új barátokat.
Ingyenes tea és kávé a vendégek rendelkezésére a nap folyamán. Vannak is mosodai szolgáltatás elérhető egy kis fee.Wireless internet-csatlakozással egy kis díjat
Bízunk benne, hogy miután maradj velünk Lagan Backpackers, ahol teszünk meg tapasztalatait a Belfast egy igazán emlékezetes egy.
** Tájékoztatjuk, hogy bár nincs kijárási tilalom, a nem szálló vendégek nem megengedett az emeletre. Ez nem tárgyalható, mint Lagan Backpackers biztosítania kell a teljes biztonság és a kényelem minden a vendégek számára. Reception is open 11-ig, ha azonban szükségessé újabb check-in kérjük lépjen kapcsolatba velünk ** A fennmaradó rész az egyensúly in cash only!
Ne feledje, csak a július 11,12,13,14 nem fogadom el az embereket a foglalást az Egyesült Királyság (Anglia, Írország, Skócia és Wales .. nem is amerikai vagy kanadai zenekar tagjai) Ez csak a th emarching szezonban. Visszatérítés nem a betétekre a földtulajdonosok, és akkor megfordult a megérkezéskor